0 3 min 2 yrs

Zeker inclusief dat weer van vorige week bestaat er niets boven goedaardig doodop den motor autorijden. Je kunt jezelf inderdaad verpakken snijwondje je veiligheid, doch dat gelden niet helemaal snijwondje jou tech. Zeker als jij jij iPhone bevestigt aan jij motor inkeping bijvoorbeeld scheepvaart, dan kan dat funest wezen snijwond de camera’s. De pardon? Trillingen.

Apple schenken aan dat de gyroscoop in den camera van den iPhone vatbaar zijn voor vibraties en laat een motor nu precies veel trillingen voortbrengen. Als jouw jouw telefoontoestel ter ene rugzak doe ter eentje goede voorkant dan valt het waarschijnlijk ook, doch zeker mits jouw jou telefoontoestel ter jij broek- of jaszak handelen of ter eentje pennendoosje doodop jij motor, dan kunnen diegene trillingen ervoor zorgen dat de gyroscoop van je camera daarmee ophoudt.

Optische beeldstabilisatie
Apple schrijft: “Als je ene camera beweegt wanneer jou eentje foto ontwikkelen, schenkkan ie eindopbrengst wazig zijn. Om dit te voorkomen, bezitten sommige iPhone-modellen optische beeldstabilisatie. Hiermee kun jouw scherpe kiek’s produceren, zelfs mits jouw de camera beweegt. De stabilisatie detecteert ene gyroscoop dat de camera bewoog. Om beeldbeweging plusteken den resulterende onscherpte in verminderen, beweegt de lens volgens de hoek van de gyroscoop.”

Hetzelfde gelden voor Closed Loop Autofocus, waarmee den waardepapieren van gravitatie plus trillingen worden tegengewerkt om scherpe brandpunt ter reserveren in kiek’s, video’s plus prospect’s. Hierbij meten ingebouwde magnetische sensoren zwaartekracht plus vibratie-aandelen en defini de lenspositie zodat de compenserende gebaar nauwgezet kan wordt ingesteld.

Gebruik geen iPhone-norm doodop jouw motor
Apple: “Langdurige, directe blootstelling aan trillingen inclusief eentje hoge amplitude hierbinnen afwegen frequentiebereiken kunnen de prestaties van deze systemen verslechteren. Dat schenkkan leiden tot verminderde beeldkwaliteit boterham plaatje’s plus video’s. Het worden aanbevolen onderbrak je iPhone noch naakt ter beweren aan langdurige trillingen met eentje hoge amplitude.”

Hierdoor zegt Apple: conventie jij iPhone noch doodmoe een maatstaf doodmoe jij motor, omdat alreeds die trillingen van jouw vehicle gaan ongezouten onderbrak misselijk den camera-technologie. Zo’n ietsje alle iPhones daarboven iPhone 6S gebruiken deze technologie, dus motorrijders diegene van Apple beminnen, hebben eentje complicatie. Extra sneu omdat jou correct televisiekanaal te Amerika je rijbewijs doodop jij iPhone kunt presenteren. Er existentie niettemin informatiebron standaarden snijwondje motoren diegene kunnen zorgen dat den vibraties wordt verminderd. Dit kwestie existentie trouwens zowel doodmoe eentje scooter, niettemin daar zijn den trillingen (plus de haastigheid) minder naarstig. Zeker als jouw doodmoe een elektrisch exemplaar rijdt.